Van Campsegret naar Bergerac
22 mei 2025 - Bergerac, Frankrijk
Het was niet bepaald een rustige nacht zo dicht langs de doorgaande N21, de hele nacht bleef er verkeer en tegen half zes leek het of er iets afgebroken werd naast het hotel. Gelukkig hadden we een goed bed!🙃
Om acht uur zijn we gaan ontbijten en dat was goed verzorgd maar de rekening betalen viel ook nog niet mee, het pinapparaat weigerde en uiteindelijk kon Mieke het bedrag overmaken op de bankrekening van het hotel en konden we op pad!
Vannacht heeft het nog flink geregend maar vanmorgen was het droog en kwam de zon er regelmatig door. Ook vandaag weer afwisselende routes met wel wat meer asfalt maar steeds rustige landelijke weggetjes en af en toe wat huizen, een gehucht of een dorpje, verder weinig voorzieningen onderweg. Queyssac was een heel mooi dorpje maar daar was het restaurant nog dicht, in Lembras waren wel bankjes maar geen restaurant dus daar hebben we onze eigen koffie gedronken.
Voor we bij Bergerac waren, kwamen we door een mooi park met een snelstromend riviertje en mooie wandelpaden en zelfs bankjes voor een lunchstop.
In Bergerac hebben we een terrasje gevonden en daar hebben we onze gastvrouw voor vandaag gebeld dat we in de buurt waren zodat we naar ons overnachtingsadres konden om ons op te frissen, nog een adres gevonden voor een volgende overnachting en daarna op ons gemak de oude binnenstad van Bergerac bekeken en Indiaas gegeten voor we weer terug zijn gegaan naar onze slaapplek, drie hoog, helemaal op zolder, er kunnen hier vijf mensen slapen maar we zijn er nu met zijn tweeën dus lekker stil en rustig.
Vandaag ongeveer 15 km voor de route en nog een aantal km om de stad te bekijken. Bewolkt met af en toe zon, droog en ongeveer 20 graden.

Veel wandelplezier!