Eresfjord, 25 juli 2026.
25 juli 2026 - Eresfjord, Noorwegen
Tot zeven uur bleef het rustig maar toen vond Veerle het wel genoeg en hebben we het nog een uurtje kunnen uitzingen om ons klaar te maken voor het ontbijt. Een rustige opstart en om half elf reden we richting de Mardalfossen voor een wandeling naar de waterval die we al van verre hadden gezien.
Het pad naar de waterval ging wel flink omhoog maar was een mooi ruim wandelpad tot we op een uitzichtpunt kwamen waar Koos en Nicole het wel voor gezien hielden en waar wij nog via een smal pad met veel stenen verder omhoog zijn geklommen totdat ook wij het voor gezien hielden. Na een fotosessie zijn we weer afgedaald en terug gegaan naar de parkeerplaats, daar hebben we geluncht en zijn we naar een camping bij Eresfjord gereden en vonden daar een mooi plekje aan het water op een rustige camping.
De rest van de middag en avond hebben we op de camping doorgebracht met wat lezen, luieren en thee drinken. Niels heeft voor een lekkere wrapmaaltijd gezorgd en Nicole en ik hebben de afwas gedaan terwijl Dennis met Koos speelde en Aniek Veerle naar bed bracht.
In de loop van de avond begon het harder te waaien en kwam er een flinke bui met een prachtige regenboog aan de ene kant en steeds meer blauwe lucht aan de andere kant. Net toen we naar bed wilden, kwam er nog een bui en nog een prachtige regenboog. Een mooi eind aan weer een mooie dag in Noorwegen.
Vandaag alles bij elkaar 6,5 km gewandeld waarvan 4,5 heen en terug naar de waterval.
Bert:25 juli 2026👍 wat mooie natuur.
Bep:25 juli 2026Dat was inderdaad een mooie rustige dag nog veel plezier. Geniet van het mooie landschap en van je familie .
Mieke maas:25 juli 2026Niet zo eel gewandeld maar wel hele leuke fotos
Chris:25 juli 2026Mooie waterval - blijft een mooi land Noorwegen 😊
Leny:25 juli 2026Weer prachtige foto's .
Hanneke Kean:26 juli 2026Mooie foto's. Dank
Marianne van der Werff:26 juli 2026Wat mooi toch, Noorwegen en jullie !